Välkommen till Lyckebo!

Med hållbar utveckling i fokus är vårt mål att ge varje barn en trygg och lärorik tid i förskolan. Vi lägger stor vikt vid naturupplevelser och rutiner som skapar goda vanor för livet.

Lyckebo förskola ligger centralt i Storvreta och består av två hus och från och med hösten 2021 även en mobil avdelning.

I det stora huset på Norrskensvägen 17 heter våra avdelningar Solen, Månen och Rymden. Varje avdelning är uppdelad i grupper utifrån barnens ålder, för att kunna anpassa undervisningen och lärmiljöerna bättre. I det lilla huset på Himmelsvägen 8 går barnen och pedagogerna på Snöflingan, Istappen och Hjärtat.

Våra lokaler är väl anpassade för vår verksamhet och vi har tillgång till gemensamma utrymmen såsom rörelserum och vattenlek. Utomhus finns goda möjligheter för lek och rörelse på våra stora gårdar och vi har nära till både skog och lekparker när vi vill upptäcka vår omvärld.

Stora Lyckebo har ett eget tillagningskök där maten tillagas av vår duktiga kock Linda från Måltidsservice. Ni kan följa Lindas matlagning på Instagram: maltidsservice_lyckebo_fsk

Himmelsvägen får maten från Ärentunaskolan.

Varmt välkommen till oss på Lyckebo!

Uppdaterad: