Välkommen till Lyckebo!

Med hållbar utveckling i fokus är vårt mål att ge varje barn en trygg och lärorik tid i förskolan. Vår profil är hållbar utveckling och vi lägger stor vikt vid naturupplevelser och rutiner som skapar goda vanor för livet.

Lyckebo förskola ligger centralt i Storvreta och består av två hus samt en mobil avdelning (förskolebuss).

I det stora huset på Norrskensvägen 17 heter våra avdelningar Solen, Månen och Rymden. Avdelningen i det lilla huset på Himmelsvägen 8 heter Regnbågen. Barnen på förskolebussen Friskus har sin hemvist på Himmelsvägen.

Alla våra avdelningar, förutom Friskus, har barn i åldrarna 1 - 5 år. Barnen är sedan indelade i lärgrupper under dagen utifrån ålder och intresse, för att kunna anpassa undervisningen och lärmiljöerna bättre.

Våra lokaler är väl anpassade för vår verksamhet och vi har tillgång till gemensamma utrymmen såsom rörelserum och vattenlek. Utomhus finns goda möjligheter för lek och rörelse på våra stora gårdar och vi har nära till både skog och lekparker när vi vill upptäcka vår omvärld.

Vi har ett eget tillagningskök där maten tillagas av vår duktiga kock Linda från Måltidsservice. Ni kan följa Lindas matlagning på Instagram: maltidsservice_lyckebo_fsk

Förskolebussen friskus hämtar maten från Ärentunaskolan.

Varmt välkommen till oss på Lyckebo!

Läs mer under rubriken "Verksamhet och pedagogik" i rullmenyn.

imageendb.png

Uppdaterad:

Andra sidor under: Välkommen till Lyckebo!